Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1

Nieuws

LOGO Leergeld

De Stichting Leergeld Land van Cuijk helpt gezinnen die het wat moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Wil je je kind graag bij ons laten volleyballen en mocht de contributie lastig zijn om te betalen? Neem dan contact op met Stichting Leergeld Land van Cuijk. Zij helpen je met het betalen van deze rekening. Klik op de volgende link en doe een aanvraag!   Doe een aanvraag | Stichting Leergeld Land van Cuijk

Met ingang van het nieuwe volleybalseizoen komen de papieren spelerspassen te vervallen. De benodigde gegevens van de spelerspassen zijn zichtbaar via het nieuwe DWF (digitaal wedstrijd formulier). De controle van de spelerspassen vindt vanaf dat moment digitaal plaats op het veld m.b.v. een tablet. Voor meer info: nevobo link DWF seizoen 2022-2023

De teamindeling voor de senioren en jeugd is in grote lijnen rond. Let wel... dit is een conceptversie dus er kunnen altijd nog veranderingen komen. De trainingstijden zijn alléén voor de maand juni. De TC is nl. nog druk bezig met de zaalindeling. Houd de website in de gaten voor wijzigingen en/of aanvullingen. De teamindeling voor de mini's en recreanten volgen binnenkort. 

Conceptversie teamindeling senioren en jeugd 2022-2023

nieuwe trainer DS 1 Bob Soberje
 
Ik ben Bob Soberjé. Geboren en getogen in Horst en daar woon ik nu nog altijd met mijn vrouw Nadja. Ik heb twee zoons (Loek en Bart) die beide studeren en nog/weer thuiswonen. Overdag werk ik bij Stichting Dichterbij bij de afdeling vastgoed en ben ik verantwoordelijk voor de juiste huisvesting van onze cliënten. Als ik niet werk of met volleybal bezig ben sta ik graag met ‘mijn’ band op het podium, bezoek ik concerten en festivals en ik houd heel erg van reizen.
Mijn volleybal carrière heeft zich helemaal bij Hovoc afgespeeld waar ik ca. 13 seizoenen in heren 1 gespeeld heb. Na mijn actieve jaren ben ik begonnen met coachen/trainen (ook bij Hovoc) waar ik opvolgend dames 2, heren 1 en nu dames 1 heb mogen begeleiden. In de corona lockdown (2021) heb ik een half jaar meegelopen met Vocasa heren 1 in de eredivisie (bij Arjen).
 
Ik verlaat met enig pijn in het hart ‘mijn’ club Hovoc (waar ik overigens wel bestuurslid blijf) maar heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Activia Dames 1 om samen met het team de groei van de laatste jaren door te zetten. De prettige gesprekken met de TC en een aantal speelsters hebben mij het vertrouwen gegeven dat dit een goede match is! Ik heb er zin in!