activia leden

Volleybalseizoen 2022-2023 (bijna) afgelopen

De wedstrijden zijn gespeeld, de prijzen verdeeld (of net niet).
Helaas is het dames 1 niet gelukt om de nationale titel op te halen in Ede. Het was een fantastische strijd tegen Alterno maar zij trokken aan het langste eind. Hiermee missen we een mooie kroon op een mooi seizoen.

D4 werd, zonder zelf te spelen, toch nog kampioen en gaat promoveren naar de 3e-divisie.
Drie mini-teams werden kampioen, kregen het felbegeerde shirtje en mochten met Dames 1 nog in de polonaise meelopen. Dit volleybalseizoen zijn er geen teams gedegradeerd. Het werd op 29 april nog een gezellige afsluiting en ondanks het verlies van D1, was het een mooie dag. 

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gaan gewoon weer door. De TC puzzelt aan de teams, nieuwe trainers en niet-nieuwe gaan voorbereidingstrainingen doen, of een beetje afbouwen een voor een tijd van vakantie en vrije zaterdagen. De structuur van de organisatie verandert. We werken vanaf het nieuwe seizoen, binnen onze vereniging, met een stichting Somas Activia, zodat we de financiering voor club en eredivisie gescheiden kunnen houden.

Het bestuur van de Vereniging Somas Activia als ook de Stichting Somas Activia bestaat uit dezelfde bestuursleden.

De eredivisie staat op ons te wachten. Het eredivisieteam is (bijna) compleet, de nieuwe hoofdtrainer, Michael Beugelsdijk staat te popelen om samen met zijn assistenten Hans van Steenis en Toine Verhoeven, het veld met de Dames1 te betreden.  
Nieuwe vrijwilligers zijn aangetreden en er staan er nog op de drempel om toe te treden en of gevraagd te worden. Laat vooral van je horen mensen, wat wil je graag doen, want er is vanalles, maar we willen je als vrijwilliger vooral iets laten doen waar je zin in hebt!
De sponsorcommissie heeft heel hard gewerkt, we hebben veel sponsoren weten te verwelkomen. Naast de sponsoren die ons natuurlijk al steunen, hebben we hiermee een mooie startbasis gelegd.

We werken aan een nieuwsbrief die wat meer zal vertellen over de stand van zaken van het clubgebeuren en ook met vacatures zal komen. Kort gezegd, wij blijven bezig en hopen jullie steeds te vinden.Wij wensen tot slot iedereen een prachtig zonovergoten Pinkstertoernooi. En daarna is het seizoen pas echt afgelopen.De opening van het nieuwe seizoen is op zaterdag 16 september zet dat maar in je agenda, het programma volgt.

Op deze dag staat er in elk geval al een (oefen)wedstrijd gepland namelijk:
16 september om 19.00 uur: Somas Activia DS1 -  VoCASA DS1

Dus in elk geval zien we jullie dan weer in de Activiahal met afsluitend een gezellige eerste avond in ons clubhuis!

Allemaal een fijne vakantie en hou het nieuws in de gaten!

Groeten Maud, Jan Willem en Mieke.