foto animatie homepage03

Entreetickets voor thuiswedstrijden Dames 1

Nu dames 1 in de Eredivisie speelt moeten we ook entree heffen. Het verkrijgen van een toegangsticket gaat uitsluitend digitaal. Hoe dat werkt lees je hier.

De afgelopen 7 jaren was het bij FAST zo dat je een kaartje kocht. Contant betaalde en je kon naar binnen. Dat gaat dus veranderen. We leggen dat graag even uit.

Eén van de eisen van de Nevobo om mee te mogen doen aan de eredivisie is deelname aan het centrale ticketsysteem (e-ticketing). Wat houdt dit in? Via onze site of die van Volleybal.nl bestel je de ticket(s). Die reken je online af. Met de QR-code die je dan ontvangt heb je toegang tot de wedstrijd. Je ticket scannen we bij binnenkomst.
De grootste voordelen voor Activia zijn dat we niet meer met contant geld hoeven te werken en dat de toegangsprocedure sneller verloopt. Het scannen van de QR-codes bij binnenkomst is een fluitje van een cent en gaat razendsnel.

Tip! Seizoenkaart voor 15 euro
Je kunt kiezen uit het kopen van een seizoenkaart voor 15 euro óf je koopt voor iedere wedstrijd een los kaartje van 3 euro. Nu leert een simpele rekensom dat de echte volleyballiefhebber met de aanschaf van een seizoenkaart véééél goedkoper uit is. Voor die 15 Euro heb je namelijk toegang tot ALLE reguliere competitie-thuiswedstrijden, ALLE thuiswedstrijden in de nacompetitie en ALLE bekerwedstrijden thuis. Wij spreken hier met recht van een koopje!  
Helaas kunnen we de toegang, met uitzondering van bezoekers t/m 15 jaar, niet gratis maken. Spelen in de Eredivisie brengt nu eenmaal hoge kosten met zich mee en die moeten wel gedekt worden. Wel hebben we de toegangsprijzen in elk geval voor dit eerste eredivisieseizoen bewust zo laag mogelijk gehouden. 

Geen cash
Contant betalen is met het nieuwe systeem niet meer mogelijk. Als je geen ticket hebt, kun je deze bij de entree alsnog (en snel) aanschaffen door het scannen van de daar aanwezige QR-code (je hebt wèl een smartphone nodig).

QR code voor tickets seizoen 2023 2024Alles is misschien even wennen maar in wezen is het allemaal heel simpel. Klik hier of scan de QR-code om een ticket te kopen.

 

 

Contact

Secretariaat:

Telefoon: 0485 38 4511
secretariaatvcactivia@gmail.com

Sporthal:

Activiahal
Postadres: Remmensberg 31, 5845 DD Sint Anthonis
Bezoekadres: Breestraat 1d, Sint Anthonis
Telefoon: 0485 38 5134

Beheerder

Zaalbeheerder Activiahal:

Telefoon: 06 1380 9122