Eieractie mini's Activia in Wanroij

De paasdagen staan weer voor de deur, dat betekent dat volleybalvereniging Activia op paaszaterdag haar jaarlijkse eieractie organiseert in Wanroij (voorheen georganiseerd door Unicum).
Activia is óók actief in Wanroij! De mini's trainen in De Hoepel, de Wanroijse jeugd traint in Sint Anthonis en ook de dames en heren recreanten volleyballen nog lekker in Wanroij. Voor zowel de mini's als de jeugd van Activia gaan we met de opbrengst van deze actie leuke activiteiten organiseren.
 
Op zaterdag 16 april tussen 10.00 uur en 13.00 uur komen de mini's van Activia bij u aan de deur. U kunt een envelop kopen voor € 4,- per stuk en 2 voor € 6,-! (
Helaas is alles duurder geworden en moet ook onze envelopprijs hierin mee). Deze envelop bevat een kaartje met daarop het aantal eieren dat u gewonnen heeft. Er zitten geen loze enveloppen bij. U heeft dus altijd prijs! Het aantal eieren dat u krijgt, kan oplopen van 3 eieren tot maar liefst 25 eieren. Meerdere enveloppen per persoon is natuurlijk ook mogelijk, dus waag een gokje en wie weet heeft u voor maar € 4,- 25 eieren in huis. Dat zou toch niet gek zijn met de paasdagen voor de deur. 

Alvast prettige paasdagen en tot 16 april! afbeelding paaseieren breed tbv eieractie Activia Wanroij