Historie

Uitslagen 12e internationaal minitoernooi 28 december 2019

Speelster van het toernooi: Anastasia Crisan van CSS Bega Timisoara VOLEI

Speler van het toernooi: Nico Janitzki van TuB Bocholt

Team van het toernooi: Meisjes niveau 6 van CSS Bega Timisoara VOLEI

 

Meisjes niveau 5:

 1. Somas/Activia

 2. CSS Bega

 3. Dros-Alterno 2

 4. Dros-Alterno 1

 5. Peelpush

 6. Avance

 7. Flamingo’s ‘56

 8. Sudosa-Desto

 9. Trivos

 10. Taurus

Meisjes niveau 6:

 1. CSS Bega                                          

 2. Flamingo’s ’56                                              

 3. TV Hörde                                                                       

 4. Somas/Activia                                              

 5. SV Dynamo                                                                     

 6. Sliedrecht Sport        

 7. Captains***Kangeroe                                     

 8. Taurus

 9. Dros-Alterno

 10. Sudosa-Desto

 11. Hornerhof HHC

 12. Aetos

 13. PDK Volleybalschool

 14. Next Volley Dordrecht

 15. VC Essen-Borbeck

Jongens niveau 6:

 1. TuB Bocholt

 2. Sliedrecht Sport

 3. Taurus

 4. Rabobank Orion

 5. SV Dynamo

 6. VC Volt

 7. VCV

 8. Next Volley Dordrecht

 9. Dros-Alterno

 10. Voleco

 11. VV Utrecht

 12. Hornerhof HHC

Internationaal mini-volleybaltoernooi 2019 (verslag)

Vrijdag 27 december zijn de vele vrijwilligers en bestuursleden gestart met de voorbereiding voor het Internationaal Minitoernooi 2019 voor de 12e keer!! De sporthal moet omgebouwd worden, lijnen moeten geplakt worden, netten opbouwen, de muziek wordt geïnstalleerd, de DOJO-ruimte moet uitgeruimd worden, de kantine wordt rijkelijk aangevuld. Daarbij nog vele werkzaamheden meer. Vanuit Roemenië komen de speelsters van CSS BEGA Timisoara VOLEI met begeleiding aan op het vliegveld van Dortmund. Ook zijn er ouders vanuit Roemenië met de auto naar Nederland gereden. Een hele reis. Om 18.00 uur arriveren de speelsters en trainers bij onze sporthal, en werden voorzien van een heerlijke maaltijd.

Daarna zijn we met het hele team, begeleiding en trainers naar de Blokhut gegaan, hier verbleven ze tot en met maandag 30 december.

Vroeg in de morgen op 28 december betreden de eerste vrijwilligers de sporthal aan de Remmersberg in Sint Anthonis. Deze keer zijn er geen spelers blijven slapen in de sporthal; voor het ontbijt hoefden we deze keer niet te zorgen. De Roemeense teams genoten van het ontbijt in de Blokhut, met name van de hagelslag wat ze niet kennen, maar zeker lekker vonden.

De laatste puntjes werden op de i gezet en de voorbereiding was klaar. Het toernooi kon beginnen. Wachtende op de eerste gasten en de inschrijvingen konden starten. Altijd weer spannend of alle teams komen. Dit jaar zat het hele toernooi weer vol: 37 teams zijn aanwezig. Gelukkig zijn alle teams op tijd gekomen. Met teams uit Roemenië, Duitsland en Nederland. Tijdens de inschrijvingen wordt er door een aantal mensen al gevraagd, is er dit jaar weer een vlaggenparade? Dit vinden we altijd leuk!! Natuurlijk is die er! Klokslag 10.00 uur wordt de muziek aangezet, de teams worden voorgesteld. De volleyballers lopen met de landsvlag achter elkaar aan. Het thuisspelende team van Activia loopt voorop met de vlag van Activia. Een mooi gezicht, alle kinderen en begeleiding lopende door de zaal. Om 10.30 uur starten de eerste wedstrijden. Op 8 speelvelden wordt er gevolleybald. Mooi om te zien hoe gedreven de volleyballers en de coaches zijn. Er was veel publiek aanwezig. De hele dag door waren er mooie en spannende wedstrijden te zien. Tegen 17.00 uur werden de finales gespeeld. Het waren waardige finales, met veel enthousiaste, fanatieke coaches en ouders die genieten langs de kant van hun kinderen.

Hierbij de uitslagen:

Mini`s 5: meisjes/jongens:

1 Somas Activia

2 CSS BEGA Timisoara VOLEI

3 Volleybalvereniging Dros-Alterno Apeldoorn

Mini`s 6 jongens:

1 TuB Bocholt-Volleyball

2 Sliedrecht Sport

3 Taurus Volleybal

 Mini`s 6 meisjes:

1 CSS BEGA Timisoara VOLEI

2 Volleybalvereniging Flamingo`s Gennep

3 TV Hörde 1861 e.v.-Abteilung Volleybal

Adri Noij heeft door de dag heen gekeken wie de beste speelster/speler en team van het toernooi zijn geworden. Dit gaf hij door aan de organisatie! Hierbij de uitslagen:

Speelster van het toernooi: Anastasia Crisan van CSS Bega Timisoara VOLEI

Speler van het toernooi: Nico Janitzki van TuB Bocholt

Team van het toernooi: Meisjes niveau 6 van CSS Bega Timisoara VOLEI

Allen hartelijk gefeliciteerd, een goed sportief toernooi waar wij goed op terug kunnen kijken. Tot volgend jaar tijdens het 13e Internationaal Minitoernooi.

Mogelijk zien we jullie al eerder tijdens het Pinkstertoernooi 2020! Schrijf je hiervoor in, het is ook een fantastisch toernooi!! Jullie zijn welkom!!

Als laatste willen wij alle deelnemende verenigingen bedanken voor hun komst naar ons toernooi. Zonder spelers geen toernooi! Daarnaast willen wij alle vrijwilligers, leden, de barcommissie, bestuur, EHBO danken voor deze fantastische dag!!

Tot 2020!!

Organisatie Internationaal Minitoernooi 2019