Vrijdag competitie

Vrijdagavond Competitie

Klik op onderstaande link voor de wedstrijd indeling.

Ook de indeling van de vrijdagavondcompetitie 2019-2020 is rond! Enkele teams hebben zich helaas afgemeld. Uiers Kel komt echter de vrijdagavondcompetitie versterken. We gaan er weer een aantal sportieve en gezellige vrijdagavonden van maken. 

De teams:
Van Alles Wa
Stevensbeek
T.D.
Uiers Kel
VG'98 (en aanhang)

Er wordt gespeeld op twee velden en de aanvang van de wedstrijden is 20.30 uur. De eerste speelavond is op vrijdag 13 september en op vrijdag 17 april 2020 sluiten we het seizoen af. Elke speelavond heeft 3 speelrondes; elke wedstrijd duurt 2 x 13 minuten. Vanuit de teams zijn er tellers en scheidsrechters ingedeeld.

Hieronder de speeldata voor het hele seizoen. Breng je team op de hoogte van de data zodat het op de kalenders kan worden gezet.
Het  complete speelschema is binnenkort ook op deze site onder het kopje "vrijdagcompetitie" te vinden zijn. Belangrijke mededelingen worden via een groepsapp gecommuniceerd. 

Vragen kunnen gesteld worden via  

De speeldata                                    

13 september                             25 oktober                                 22 november                             13 december

17 januari                                   14 februari                                 13 maart                                    17 april

VEEL PLEZIER!