Wedstrijd verslagen

Dames 6

Op de foto’s is te zien hoe de meiden van Somas Activia (Wanroij) zich opmaken voor de 5e set. Een spannende wedstrijd stond op het spel, Activia die voor de wedstrijd derde stond, speelde tegen koploper Detac in de tweede klasse. De wedstrijd begon veelbelovend, na 40 minuten spelen stond Activia met 2-0 voor (25-13, 25-13).

Toen kwam een ommekeer.Detac kwam in de derde set pas echt in haar eigen spel en won deze set eveneens met 13-25. In de vierde set bleven zij beter aanvallen en waren zij opnieuw sterker dan Activia, ondanks hard werken kreeg Activia haar spel niet op orde. Met 15-25 ging de vierde set dus naar Detac.  

Maar de meiden bleven goed gemutst en begonnen met goede moed weer aan de 5e set. De teleurstelling zat toch een beetje in de benen, het publiek moedigde de meiden aan en probeerde positief de wedstrijd nog te keren. Maar met een 9-15 eindstand ging Detac met 3 punten naar Zeeland. Een mooie wedstrijd, goed gestreden en toch twee punten binnen gehaald! Activia heeft het Detac niet cadeau gegeven!

Zaterdag 22 december speelt Activia D6 opnieuw nog een belangrijke wedstrijd om bovenin mee te kunnen blijven draaien. Om 12.30 uur in De Hoepel in Wanroij komt HLB van Daal op bezoek nu tweede in de rij met een wedstrijd minder dan de koploper en een wedstrijd meer dan wij! Ook in Wanroij is publiek natuurlijk van harte welkom!

Supporter.

collage