ARBO Rotterdam/FAST en Set Up’65 op herhaling

SINT ANHONIS | Amper anderhalve week na de ontmoeting in de reguliere competitie staan ARBO Rotterdam/FAST en Lammerink Installatiegroep Set Up’65 opnieuw tegenover elkaar. Zondag spelen beide teams de eerste wedstrijd in de B-league. Plaats van handeling is de Activiahal in Sint Anthonis.

De wedstrijd in Sint Anthonis is de eerste in de afscheidstoer van de ploeg uit Ootmarsum, die de competitie als laatste afsloot. De Twentse vereniging heeft besloten het eerste damesteam uit de Eredivisie terug te trekken omdat het geen representatief team op de been kan brengen tijdens het nieuwe seizoen 2022-2023.

 Set Up’65 bezorgde in het slotduel tegen Dynamo ARBO Rotterdam bijna een aangename verrassing. Het snoepte ARBO Rotterdam/FAST-concurrent Dynamo een punt af en had het tweede punt bijna op zak. Daarmee zou ARBO Rotterdam/FAST de play-offs om de landstitel bereikt hebben. Dynamo wendde een 2-3 nederlaag af en won zelf met 3-2. Daarmee bleef het ARBO Rotterdam/FAST een punt voor.

Voor ARBO Rotterdam/FAST, dat een inhaalrace te laat inzette, restte de wedstrijdenreeks in de B-league. De nummers negen tot en met dertien treffen elkaar in een hele competitie. In de eerste van zes wedstrijden openen de dames van trainers Ziemba en Kailola thuis tegen Set Up’65. De thuisploeg is zondagmiddag favoriet voor de winst.

ARBO Rotterdam/FAST – Lammerink Installatiegroep Set Up’65 begint zondagmiddag om 15.30 uur.